Een onderneming heden ten dage succesvol runnen is geen sinecure. Snel veranderende economische omstandigheden, een woud aan wet- en regelgeving, personeel wat niet meer vanzelfsprekend loyaal en trouw is aan zijn of haar werkgever, vaste klanten die niet meer zo vast zijn als u wel denkt, door de informatietechnologie van vandaag een zeer doorzichtige en transparante markt en last but not least sterk gestegen kosten op alle fronten.

Succes kan morgen omslaan, wees je ervan bewust, anticipeer en spreidt het risico

Kortom, als eigenaar en/of directeur van een onderneming, als manager van een afdeling dient u een duizendpoot te zijn om alle uitdagingen en problemen het hoofd te kunnen bieden en toch ook succesvol te zijn met uw onderneming/divisie/ afdeling in een wereld waarin vanzelfsprekendheden en zekerheden van vandaag geen garantie meer zijn voor succes van morgen.

Die duizendpoot bent u vaak wel, toch zijn er momenten dat u behoefte heeft aan externe expertise, een neutrale frisse vernieuwende blik op zaken doen, een helikopterview boven uw dagelijkse beslommeringen, tijdelijke bemanning van uw afdeling of een spiegel die u vertelt of u nog wel op de juiste koers zit in het realiseren van uw doelstellingen.

Van missie via strategie naar uitvoering en succes !

Voor al deze en andere zaken biedt JRS Bedrijfssupport & Interim Management uitkomst, gebaseerd op 17 jaar commerciële en algemene directie ervaring in velerlei branches en bedrijfstakken, zoals:

• Consumentenartikelen
• Detailhandel
• Horeca
• Im- en export
• Business-to-Business Versmarkt
• Verpakkingsmarkt

Met als fundament een brede bedrijfskundige basis, geeft JRS Bedrijfssupport & Interim Management op momenten dat u de tijd, aandacht en/of kennis ontbreekt, klantgerichte- en op maat gesneden oplossingen en ondersteuning, welke van essentieel belang zijn voor de continuïteit en duurzame kwaliteit van uw werkzaamheden.

Niet de opleiding getoetst aan de praktijk, maar de praktijk getoetst aan de opleiding

Kenmerkend voor JRS Bedrijfssupport & Interim Management zijn kwaliteit, betrokkenheid, betrouwbaarheid, creativiteit, een pragmatische resultaatgerichte benadering van iedere opdracht, geen dikke en wollige rapporten edoch op maat gesneden aanbevelingen en een invalshoekvanuit meerdere perspectieven op uw bedrijfs/afdelingsprobleem.